O firma de administrare al Apartamentelor în Regim Hotelier este o entitate care se ocupă de administrarea imobilelor închiriate in Regim Hotelier cum ar fi:

 1. Garsoniere
 2. Apartamente
 3. Spatii de cazare amenajate in cladiri de biouri(Apasa aici sa vezi mai multe detalii)
 4. Containere locuibile aflate pe terenuri exstravilane
 5. Rulote aflate in camping
 6. Case
 7. Locuinte in pământ
 8. Hambare
 9. Pensiuni
 10. Barci
 11. Cabane
 12. Vile
 13. Castele
 14. Pesteri
 15. Locuinte cicladice
 16. Damuso-uri
 17. Case Dom
 18. Ferme
 19. Case de oaspeti,
 20. Hoteluri,
 21. Locuinte plutitoare
 22. Kezhan-uri
 23. Minsu-uri
 24. Riad-uri
 25. Riokan-uri
 26. Casute pe roti
 27. Corturi
 28. Casute
 29. Turnuri
 30. Case in copac
 31. Trullo-uri
 32. Mori de Vânt
 33. Iute
 34. Unitati de cazare amplasate în case sau alte unitati de cazare.

Această firmă poate oferi servicii precum gestionarea proprietăților, promovarea și listarea proprietăților pe diferite platforme de închiriere, gestionarea clienților și a rezervărilor, colectarea și declararea taxelor, precum și asistența pentru clienți în timpul șederii lor.

Firma de administrare a Apartamentelor în Regim Hotelier poate fi o alegere convenabilă pentru proprietarii care doresc să închirieze proprietățile lor pe termen scurt, fără a se ocupa personal de managementul acestora.

Dacă sunteți proprietarul unei proprietăți imobiliare și doriți să o închiriați pe termen scurt, atunci serviciile unei firme de administrare a apartamentelor în regim hotelier sunt esențiale pentru a vă maximiza veniturile și a vă face viața mai ușoară.

Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru gestionarea rezervărilor, promovarea proprietății sau colectarea taxelor.

Firma de administrare se va ocupa de tot acest proces pentru dumneavoastră, astfel încât să puteți să vă bucurați de beneficiile închirierii proprietății dumneavoastră fără stresul managementului acesteia.

Nu ezitați să contactați o firmă de administrare a apartamentelor în regim hotelier pentru a discuta cum vă poate ajuta să închiriați proprietatea dumneavoastră în mod eficient și profitabil.

Astfel probleme precum:
 • Gestionarea locațiilor

 • Gestionarea clienților
 • Implementare si mentenanta al proprietatilor pe mai multe platforme de Inchirieri

 • Implementare si mentanta preturi dinamice

 • Indexarea locuintelor pe Google MAPS

 • Implementare plata numerar

 • Igienizarea locuintelor in inervalul Check-Out – Chech-In

 • Spalatul si calcatul lenjeriei

 • Transportul lenjeriei

 • Alimentarea cu produse consumabile(Hartie igienica,Apa plata,etc)

 • Indentificarea de necesitati sau eventuale probleme tehnice si raportarea lor.
 • Predarea lunara a indexurilor de apa rece/calda sau curent electric

. . .devin probleme rezolvate si propritatea ta se transforma in afacere scalabila si de succes!

În București, administrarea apartamentelor în regim hotelier poate fi o afacere profitabilă, mai ales că orașul este unul dintre cele mai vizitate din România. Pentru proprietarii care doresc să închirieze proprietățile lor pe termen scurt, este important să găsească o firmă de administrare a apartamentelor în regim hotelier de încredere și experimentată în domeniu.

Această firmă ar trebui să ofere servicii complete de gestionare a proprietăților, inclusiv promovarea și listarea acestora pe platforme de închiriere, gestionarea clienților și a rezervărilor, asistență pentru clienți și soluționarea problemelor tehnice.

În plus, firma ar trebui să ofere servicii de curățenie și întreținere a proprietăților, inclusiv igienizarea acestora între perioadele de check-out și check-in, spălarea și călcatul lenjeriei și asigurarea alimentării cu produse consumabile, precum hârtie igienică și apă plata.

Pentru a maximiza veniturile și a reduce stresul proprietarilor, firma ar trebui să ofere și servicii de implementare și mentenanță a prețurilor dinamice, indexarea proprietăților pe Google Maps și plata numerar.

În concluzie, o firmă de administrare a apartamentelor în regim hotelier poate ajuta proprietarii să transforme proprietățile lor în afaceri de succes în București. Cu servicii complete de gestionare și întreținere, proprietarii pot să se concentreze pe a-și crește afacerea și veniturile, în timp ce firma se ocupă de toate aspectele operaționale.

Completează formularul de mai jos și noi îți vom oferi o evaluare gratuită a proprietății tale în cazul în care dorești să o listezi în regim hotelier.

Nu rata șansa de a-ți transforma proprietatea într-o sursă de venituri suplimentare și de a beneficia de avantajele pieței de turism în creștere. Completează acum formularul și noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil.

Iată cum își exprimă clienții părerea atunci când ne contactează pentru a solicita o ofertă!

Este important să ascultăm și să înțelegem părerile clienților cu care colaborăm, deoarece acestea pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care compania noastră își desfășoară activitatea și poate oferi oportunități de îmbunătățire a serviciilor noastre. În acest sens, este benefic să se cunoască modul în care acești clienți își exprimă părerile. Acestea pot fi comunicate verbal, în timpul conversațiilor cu reprezentanții noștri de vânzări sau suport, sau în scris, prin intermediul WhatsApp, al e-mailurilor, evaluărilor online sau a altor canale de feedback disponibile.

În general, clienții își exprimă părerile prin raportarea experiențelor lor pozitive sau negative cu produsele sau serviciile noastre. Ei pot aprecia calitatea serviciilor noastre, promptitudinea răspunsurilor sau modul în care îi tratăm ca și clienți. Pe de altă parte, pot semnala probleme sau dezamăgiri legate de produse sau servicii care nu au îndeplinit așteptările lor.

Este important să luăm în considerare părerile clienților și să le utilizăm pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile lor într-un mod cât mai eficient și satisfăcător posibil.

Iata cum isi exprima parerea clientii cu care colaboram!