Dacă aveți nevoie de o cazare în apropierea Spitalului Bagdasar Arseni și căutați locuri confortabile și de lux pentru ședere, sunteți în locul potrivit. Noi vă oferim trei opțiuni excelente de cazare, dintre care un apartament complet utilat și mobilat de lux cu o parcare privată și alte două apartamente complet utilate și mobilate cu o capacitate de două persoane, toate situate în apropierea spitalului.

Apartamentul de lux are o cameră de zi spațioasă, o bucătărie complet utilată și mobilată, o baie modernă și o cameră confortabilă dotată cu un pat king size. Acest apartament de lux oferă toate facilitățile necesare pentru o ședere confortabilă și elegantă. De asemenea, beneficiați de o parcare privată, astfel încât să puteți avea un acces rapid și ușor la spitalul Bagdasar Arseni.

Cele două apartamente pentru două persoane sunt, de asemenea, complet utilate și mobilate și oferă un pat de 160 cm lățime, o baie privată și o zonă de living confortabilă. Aceste apartamente sunt ideale pentru oamenii de afaceri sau pentru cupluri care călătoresc în interes de afaceri sau pentru cei care doresc să viziteze spitalul Bagdasar Arseni.

Toate cele trei opțiuni de cazare oferă un confort deosebit, iar amplasarea aproape de spitalul Bagdasar Arseni vă va oferi un acces rapid și ușor la serviciile medicale de care aveți nevoie. Rezervați acum cazarea potrivită pentru nevoile dumneavoastră și asigurați-vă că aveți o ședere confortabilă și convenabilă în timpul vizitei la Spitalul Bagdasar Arseni.

Distanta Spitalul Bagdasar Arseni – Piata Sudului Host

Distanta Spitalul Bagdasar Arseni – Sleep And Go Uioara

Distanta Spitalul Bagdasar Arseni – Piata Resita Host

Piata Sudului Host

Locatia se afla la 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Piata Sudului!

Sleep And Go for 6

Acces rapid cu transportul in comun!

  • Parcare privata GRATUITA

  • WiFi Gratuit

  • Aer Conditionat

  • Masina de spalat

  • Masina de spalat vase

Sleep And Go

Acces rapid cu transportul in comun!

  • Parcare privata GRATUITA

  • WiFi Gratuit

  • Aer Conditionat

  • Masina de spalat

  • Masina de spalat vase

Piata Resita Host

Cum accesez locatiile Holidays Host?

Daca ai intampinat vreo problema si doresti sa contactezi proprietarul alege de mai jos modalitatea prin care doresti sa il contactezi!

flowers_top

Cum platesc numerar cazarea?

Dupa ce ai facut rezervarea telefonic trebuie sa te deplasezi la cel mai apropiat punit Self Pay pentrua face plata. Apasa aici ca sa vezi cea mai apropiata statie Self Pay

Vezi in video de mai jos cum functioneaza de indata ce aia ajuns la o statie de plata!