Curățenia într-un apartament în regim hotelier: Importanța, prețul și calitatea curățeniei

Când vine vorba de regimul hotelier, curățenia joacă un rol crucial în crearea unei experiențe plăcute pentru clienți. Într-un apartament în regim hotelier, clienții își petrec timpul într-un mediu curat și ordonat, iar aceasta este o preocupare constantă a proprietarului sau administratorului.

Este esențial ca curățenia să fie realizată în intervalul de timp adecvat, astfel încât clienții să poată să își înceapă ziua într-un mediu curat și proaspăt. De asemenea, calitatea curățeniei este deosebit de importantă, deoarece clienții au așteptări ridicate în ceea ce privește igiena și curățenia apartamentului lor.

Viteza cu care trebuie realizată curățenia este, de asemenea, un aspect important, deoarece în regim hotelier există un număr mare de clienți care își schimbă cazarea frecvent. Astfel, curățenia trebuie să fie realizată într-un timp cât mai scurt, astfel încât să fie disponibil pentru următorul client cât mai curând posibil.

În plus, este important să se asigure completarea produselor consumabile, cum ar fi hârtia igienică, sampoanele, produsele de curățenie, deratizarea, transportul lenjeriilor și prosoapelor folosite și spălarea acestora. Acest lucru garantează că clienții vor avea tot ce le trebuie pentru o experiență plăcută și fără probleme în apartamentul lor.

În concluzie, curățenia într-un apartament în regim hotelier este esențială pentru crearea unei experiențe plăcute pentru clienți. Prețul curățeniei poate varia în funcție de numărul de ore de lucru necesare.

Vezi mai jos ce implica serviciile de curatenie in Regim Hotelier

Proceduri standard:

 • Schimbarea lenjeriei
 • Schimbarea prosoapelor
 • Alimentarea cu hartie igienica
 • Alimentarea cu sampoane, balsam sapunuri de unica folosinta
 • Stersul prafului
 • Aspirat
 • Spalat pe jos

Procedure periodic sau la cerere:

 • Spalatul Gemurilor
 • Spalatul tocurilor usilor si ferestrelor
 • Splatul geamurilor balconului
 • Calcatul lenjeriei
 • Deratizare

Sevicii Suplimentare

 • Transportul lenjeriei, prosoapelor murdare si al lenjeriei proaspat spalate
 • Calcatul lenjeriei( in situatia in care nu detineti lenjerii care necesita acest lucru)
 • Comandarea si receptia produselor consumabile(sampoane.sapunuri,balsam,clor,mopuri,bureti de vase, carpe de spalat)

Este posibil ca o persoană să facă curățenie într-o oră la un preț de 58 de lei, dar acest lucru poate fi posibil doar dacă persoana respectivă are o experiență și o eficiență în realizarea curățeniei. Această persoană poate fi familiarizată cu metodele de curățare rapide și eficiente și poate fi înzestrată cu toate produsele și echipamentele necesare pentru a efectua curățenia într-un mod rapid și eficient.

În ceea ce privește situația în care sunt două persoane care efectuează curățenia, timpul poate fi într-adevăr redus la jumătate, însă prețul o sa fie dublat.

Este important de menționat că, în funcție de mărimea și complexitatea apartamentului, timpul necesar pentru curățenie poate varia. De asemenea, prețul poate fi afectat de calitatea produselor de curățenie și de echipamentele utilizate, precum și de costurile aferente transportului și pregătirii echipamentelor necesare.

În concluzie, realizarea curățeniei într-o oră la un preț de 58 de lei este posibilă, dar poate fi realizată numai prin experiența, eficiența și utilizarea adecvată a produselor și echipamentelor de curățenie. De asemenea, costurile pot varia în funcție de numărul de persoane implicate în procesul de curățenie și de calitatea produselor utilizate.

Iată cum își exprimă clienții părerea atunci când ne contactează pentru a solicita o ofertă!

Este important să ascultăm și să înțelegem părerile clienților cu care colaborăm, deoarece acestea pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care compania noastră își desfășoară activitatea și poate oferi oportunități de îmbunătățire a serviciilor noastre. În acest sens, este benefic să se cunoască modul în care acești clienți își exprimă părerile. Acestea pot fi comunicate verbal, în timpul conversațiilor cu reprezentanții noștri de vânzări sau suport, sau în scris, prin intermediul WhatsApp, al e-mailurilor, evaluărilor online sau a altor canale de feedback disponibile.

În general, clienții își exprimă părerile prin raportarea experiențelor lor pozitive sau negative cu produsele sau serviciile noastre. Ei pot aprecia calitatea serviciilor noastre, promptitudinea răspunsurilor sau modul în care îi tratăm ca și clienți. Pe de altă parte, pot semnala probleme sau dezamăgiri legate de produse sau servicii care nu au îndeplinit așteptările lor.

Este important să luăm în considerare părerile clienților și să le utilizăm pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile lor într-un mod cât mai eficient și satisfăcător posibil.

Iata cum isi exprima parerea clientii cu care colaboram!

Prin intermediul hărții de mai jos, poți observa amplasarea zonei unde pregătim lenjeria și sediul nostru de unde plecăm în fiecare dimineață.

Pentru un calcul detaliat privind costurile de curatenie, completeaza formularul de mai jos si in scurt timp o sa fi contactat de un reperezentant HolidaysHost in vederea prezentarii ofertei!