În industria hotelieră, stabilirea prețurilor este un aspect crucial al gestionării afacerii. În mod normal, prețurile sunt stabilite în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea locației, numărul de oaspeți care se pot caza și zona în care se află locația.

În general, dimensiunea locației poate fi un factor important în stabilirea prețurilor. De exemplu, o cameră de hotel mai mare va fi, de obicei, mai scumpă decât una mai mică, deoarece are mai multe facilități și poate găzdui un număr mai mare de oaspeți. Mai mult, un hotel cu mai multe camere poate oferi un preț mai mare decât unul cu un număr mai mic de camere, deoarece poate găzdui mai mulți oaspeți.

Un alt factor important este numărul de oaspeți care se pot caza maxim. În general, cu cât hotelul poate găzdui mai mulți oaspeți, cu atât prețul va fi mai mare. De exemplu, un hotel care poate găzdui până la 4 persoane într-o cameră va fi, de obicei, mai scump decât unul care poate găzdui doar 2 persoane. Mai mult, un hotel care oferă o gamă mai largă de facilități și servicii pentru oaspeți, cum ar fi piscine, spa-uri sau restaurante, va fi, de obicei, mai scump decât unul care oferă doar servicii de bază.

Zona în care se află locația este, de asemenea, un factor important în stabilirea prețurilor. De exemplu, un hotel situat într-un oraș mare sau într-o zonă turistică populară va fi, de obicei, mai scump decât unul situat într-un oraș mic sau într-o zonă mai puțin populară. Mai mult, un hotel situat într-o zonă cu vedere la mare sau la munte va fi, de obicei, mai scump decât unul situat într-o zonă industrială sau într-un oraș fără atracții turistice importante.

În general, simularea prețurilor pentru un regim hotelier poate fi un proces complex și trebuie să fie adaptat în funcție de fiecare locație în parte. Cu toate acestea, factorii menționați mai sus pot fi utilizați ca punct de plecare pentru a stabili un preț adecvat pentru fiecare cameră și pentru a se asigura că afacerea dumneavoastră este profitabilă și competitivă în piață.

Iata ce recenzii primesc proprietatile care le adminstram!

Piero
Piero
14. Noiembrie, 2022.
10
Exceptional
Dea
Dea
6. Noiembrie, 2022.
10
Exceptional
Aliaksandra
Aliaksandra
4. Noiembrie, 2022.
8,0
☺центр, все удобно ☹улица баров и клубов- как не затыкай уши предусмотрительно оставленными хозяевами берушами- все очень слышно, все ночь как будто сам в клубе
Red
Red
26. Octombrie, 2022.
10
perfecto ☺ brilliant place and amazing location. most wonderful hosts. thanks for the perfect stay.
Nicholas
Nicholas
17. Octombrie, 2022.
9,0
Wonderful
Lidia
Lidia
13. Octombrie, 2022.
9,0
☺Appena entrata, c'era un buon odore di pulizia , il bagno bellissimo, per non parlare della posizione, direttamente nel centro storico. Quando ritornerò a bucarest , alloggerò sicuramente in questa struttura . ☹Si può migliorare solo una cosa , le tapparelle che non erano funzionanti. E consiglio una tenda oscurante nel bagno. Per il resto tutto ok ?
Lavinia
Lavinia
3. Octombrie, 2022.
9,0
Viaggio madre e figlia alloggio perfetto ☺Alloggio pulito, bello e molto attrezzato. Ottima posizione per raggiungere molti posti da visitare anche a piedi. Check-in e check-out rapidi con le chiare indicazioni del proprietario anche senza il contatto diretto. ☹Abbastanza rumoroso fino a tarda notte forse solo nella stagione calda, perché è in una via piena di locali, ma il proprietario da in dotazione anche i tappi per le orecchie!
Timo
Timo
22. Septembrie, 2022.
10
Mooie locatie voor jonge mensen ☺Het is een ruim appartement met alle nodige voorzieningen. Zelfs de extras van een hotel waren voorradig (zeepjes, schampoo, tandenborstel,...). Goede wifi en mooie tv. ☹De rolluik was stuk, hetgeen een volledige verduistering weerhield, er was echter wel een gordijn die het meeste licht buiten hield
Dmytro
Dmytro
16. Septembrie, 2022.
10
Exceptional ☺ Very good location. Although the proximity of clubs is not suitable for everyone - it can be noisy. But for my sleep it was not a problem. There are a lot of attractions around, various cafes and restaurants, as well as grocery stores within a 10-minute walk. Also a very nice owner. Something was missing from the kitchen inventory, when I moved in, I wrote to him, and he brought everything the next day. Even some thing, that I didn't ask for. I was very pleasantly surprised. Great big TV - great for watching movies and stuff. Everything was neat and tidy upon arrival. Even the towels were soaked with something and smelled very pleasant. I liked the stone-lined bathroom, while taking a shower you can feel the smell like in the mountains because of this stone, I liked it. If I'll be in that city, I'd like to stop again! ☹ I am satisfied

1,4k+

Actiuni de curătenie efectuate pana in prezent!

Iată cum își exprimă clienții părerea atunci când ne contactează pentru a solicita o ofertă!

Este important să ascultăm și să înțelegem părerile clienților cu care colaborăm, deoarece acestea pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care compania noastră își desfășoară activitatea și poate oferi oportunități de îmbunătățire a serviciilor noastre. În acest sens, este benefic să se cunoască modul în care acești clienți își exprimă părerile. Acestea pot fi comunicate verbal, în timpul conversațiilor cu reprezentanții noștri de vânzări sau suport, sau în scris, prin intermediul WhatsApp, al e-mailurilor, evaluărilor online sau a altor canale de feedback disponibile.

În general, clienții își exprimă părerile prin raportarea experiențelor lor pozitive sau negative cu produsele sau serviciile noastre. Ei pot aprecia calitatea serviciilor noastre, promptitudinea răspunsurilor sau modul în care îi tratăm ca și clienți. Pe de altă parte, pot semnala probleme sau dezamăgiri legate de produse sau servicii care nu au îndeplinit așteptările lor.

Este important să luăm în considerare părerile clienților și să le utilizăm pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile lor într-un mod cât mai eficient și satisfăcător posibil.

Iata cum isi exprima parerea clientii cu care colaboram!

Calculează costul curățeniei pentru proprietatea ta în regim hotelier – completează detaliile de mai jos!

Apasa aici pentru a confirma oferta prin WhatsApp sau daca mai ai alte obiectii!

Prin intermediul hărții de mai jos, poți observa amplasarea zonei unde pregătim lenjeria și sediul nostru de unde plecăm în fiecare dimineață.