Cele mai bune optiuni de cazare in apropiere de ISOP: Piata Sudului Host, Piata Resita Host si Sleep And Go Uioara.

Camere confortabile si bine echipate la maxim 7 minute de mers cu masina de institut, alegeri convenabile si accesibile pentru sederea ta.

Daca esti in cautarea unei cazari in apropiere de ISOP (Institutul De Studii Pentru Ordine Publică), exista cateva optiuni interesante din care poti alege. In acest articol de blog, iti prezentam trei variante de cazare care se afla la o distanta relativ mica fata de institut si care iti ofera tot confortul necesar pentru o sedere placuta.

Piata Sudului Host

Piata Sudului Host este o optiune convenabila daca doresti o cazare la doar cateva minute de mers cu masina de ISOP. Locatia se afla la o distanta de aproximativ 2 minute de institut si ofera o camera confortabile, spatioasa si bine echipate. De asemenea, exista o serie de facilitati la indemana, cum ar fi bucatarie dotata cu frigider, chiveta farfurii, tacamuricafea , ceai, zahar, baie dotata cu dus sapunur, sampon, prosop, Tv, Calculator si Wi-Fi gratuit. Cazarea este situata in apropierea statiei de metrou Piata Sudului, astfel incat accesul la alte parti ale orasului este facil.

Piata Resita Host

Piata Resita Host este o alta optiune interesanta de cazare pentru cei care doresc sa fie aproape de ISOP (Institutul De Studii Pentru Ordine Publică). Cazarea se afla la o distanta de aproximativ 7 minute de mers cu masina de institut si ofera o camera confortabile si bine echipate, precum si facilitati precum bucatarie, baie, calculator si Wi-Fi gratuit. Cazarea este situata in apropierea statiei de autobuz Piata Resita, astfel incat ai acces facil la alte parti ale orasului.

Sleep And Go Uioara

Daca preferi sa fii cazat intr-un loc mai retras, Sleep And Go Uioara poate fi o optiune buna pentru tine. Acesta se afla la o distanta de aproximativ 7 minute de mers cu masina de ISOP (Institutul De Studii Pentru Ordine Publică) si ofera camere confortabile si bine echipate cu o capacite de cazare pana la 6 persoane. De asemenea, proprietatea are o parcare privata, ceea ce face ca acesta sa fie o optiune convenabila pentru cei care calatoresc cu masina. Wi-Fi-ul este gratuit, iar proprietatea ofera facilitati precum bucatarie de lux, masina de spalat, masina de spalat vase.

In concluzie, daca ai nevoie de o cazare in apropiere de ISOP (Institutul De Studii Pentru Ordine Publică), aceste trei variante de cazare pot fi o alegere excelenta. Piata Sudului Host, Piata Resita Host si Sleep And Go Uioara iti ofera camere confortabile, bine echipate si sunt situate la o distanta scurta de mers cu masina de institut.

Piata Sudului Host

Locatia se afla la 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Piata Sudului!

Sleep And Go for 6

Acces rapid cu transportul in comun!

  • Parcare privata GRATUITA

  • WiFi Gratuit

  • Aer Conditionat

  • Masina de spalat

  • Masina de spalat vase

Sleep And Go

Acces rapid cu transportul in comun!

  • Parcare privata GRATUITA

  • WiFi Gratuit

  • Aer Conditionat

  • Masina de spalat

  • Masina de spalat vase

Piata Resita Host

Cum accesez locatiile Holidays Host?


Daca ai intampinat vreo problema si doresti sa contactezi proprietarul alege de mai jos modalitatea prin care doresti sa il contactezi!