Descoperă beneficiile financiare și operaționale ale închirierii în regim hotelier pentru proprietarii de apartamente închiriate din București.

În ultimii ani, tot mai mulți proprietari de apartamente închiriate din București se îndreaptă către închirierea în regim hotelier în loc de închirierea pe termen lung. În această postare de blog, vom discuta despre beneficiile închirierii în regim hotelier și de ce ar trebui să luați în considerare această opțiune.

 1. Rentabilitate mai mare

Una dintre cele mai mari avantaje ale închirierii în regim hotelier este rentabilitatea mai mare. Închirierea în regim hotelier poate aduce proprietarilor venituri mai mari în comparație cu închirierea pe termen lung, deoarece prețurile sunt mai mari și durata de ședere a chiriașilor este mai scurtă. Această opțiune poate fi mai profitabilă pentru proprietarii care doresc să obțină venituri suplimentare sau care doresc să-și maximizeze profiturile din investiția lor imobiliară.

 1. Flexibilitate

Închirierea în regim hotelier oferă proprietarilor flexibilitate în ceea ce privește perioada de închiriere. În timp ce închirierea pe termen lung poate implica contracte de un an sau chiar mai mult, închirierea în regim hotelier poate fi pentru o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi o noapte sau o săptămână. Această flexibilitate permite proprietarilor să se adapteze mai bine la cerințele pieței și să profite de oportunitățile de afaceri pe termen scurt.

 1. Gestionarea mai ușoară

Închirierea în regim hotelier poate fi mai ușoară de gestionat decât închirierea pe termen lung. Închirierea pe termen lung necesită de obicei administrarea mai multor aspecte, cum ar fi colectarea chiriei, gestionarea reparațiilor și întreținerea proprietății. Închirierea în regim hotelier poate fi mai simplă, deoarece proprietarii pot închiria apartamentul lor printr-o platformă online de închiriere sau prin intermediul unei agenții de turism, care se poate ocupa de toate aspectele operaționale, inclusiv gestionarea rezervărilor, plăților și check-in-ului.

 1. Oportunitatea de a oferi servicii suplimentare

Închirierea în regim hotelier oferă proprietarilor oportunitatea de a oferi servicii suplimentare, cum ar fi curățarea zilnică a apartamentului, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor sau chiar servirea micului dejun. Aceste servicii suplimentare pot îmbunătăți experiența chiriașilor și pot crește valoarea percepută a proprietății.

În concluzie, închirierea în regim hotelier poate fi o opțiune mai bună si mai profitabila pentru proprietarii de imobile.

Iată cum își exprimă clienții părerea atunci când ne contactează pentru a solicita o ofertă!

Este important să ascultăm și să înțelegem părerile clienților cu care colaborăm, deoarece acestea pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care compania noastră își desfășoară activitatea și poate oferi oportunități de îmbunătățire a serviciilor noastre. În acest sens, este benefic să se cunoască modul în care acești clienți își exprimă părerile. Acestea pot fi comunicate verbal, în timpul conversațiilor cu reprezentanții noștri de vânzări sau suport, sau în scris, prin intermediul WhatsApp, al e-mailurilor, evaluărilor online sau a altor canale de feedback disponibile.

În general, clienții își exprimă părerile prin raportarea experiențelor lor pozitive sau negative cu produsele sau serviciile noastre. Ei pot aprecia calitatea serviciilor noastre, promptitudinea răspunsurilor sau modul în care îi tratăm ca și clienți. Pe de altă parte, pot semnala probleme sau dezamăgiri legate de produse sau servicii care nu au îndeplinit așteptările lor.

Este important să luăm în considerare părerile clienților și să le utilizăm pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile lor într-un mod cât mai eficient și satisfăcător posibil.

Iata cum isi exprima parerea clientii cu care colaboram!

Servicii suplimentare/ Premium

Iata mai jos ce servicii suplimentare iti putem oferii pentru pentru a creste performanta proprietatii tale!

 • Implementare sistem Self CheckIn

 • Implementare Preturi Dinamice

 • Implementare sistem Multi Canal

 • Indexarea proprietatii pe Google Maps in sectiunea Cazari/Hoteluri

 • Implementare servicii premium precum

  • Plata suplimentara pentru persoanele care folosesc aerul conditionat
  • Plata suplimentara pentru persoanele care doresc sa foloseasca masina de spalat rufe
Pentru o evaluare precisă a proprietății dvs. în scopul administrării, vă rugăm să completați formularul următor. Un consultant de la Holidays Host vă va contacta în cel mai scurt timp.
Daca esti interesat de acest serviciu si doresti mai multe detalii ,contacteaza-ne prin WhtasApp sau Telefonic!