Operatiunile incluse in intretinerea imobilelor in Regim Hotelier

Curatenia si întretinerea imobilelor in Regim Hotelier, include o serie de operatiuni esentiale pentru a asigura un nivel inalt de curatenie si igiena, confort si siguranta pentru oaspetii hotelului. Printre aceste operatiuni se numara:

 1. Curatarea zilnica a camerei: Aspirarea si spalarea pardoselilor dure, precum gresie, parchet sau marmura, curatarea si igienizarea obiectelor sanitare din baie si bucatarie, precum si a mobilierului din camera.
 2. Schimbarea lenjeriei si a prosoapelor: Pentru a asigura igiena si confortul oaspetilor, lenjeria de pat si prosoapele sunt schimbate zilnic sau la cerere.
 3. Curatarea electrocasnicelor si a minibarului: Este important sa se curete si sa se igienizeze periodic toate electrocasnicele din camera, inclusiv minibarul, pentru a asigura o experienta placuta si sigura pentru oaspeti.
 4. Degajarea gunoiului: Este necesara curatarea periodica a cosurilor de gunoi si eliminarea deseurilor din camera.
 5. Aerisirea incaperilor: Este important sa se asigure o ventilatie adecvata a camerelor pentru a preveni aparitia mirosurilor neplacute si pentru a mentine o calitate buna a aerului.
 6. Aprovizionare cu consumabile: La cerere, se poate asigura aprovizionarea cu consumabile precum hartie igienica si sapun lichid pentru baie.

Pe langa aceste servicii de baza, locuintele inchiriate in regim hotelier pot oferi si alte servicii suplimentare contracost, cum ar fi:

 • curatarea chimica a covorului,
 • curatarea cu aburi,
 • curatarea perdelelor
 • Igienizare specifica pentru persoane cu alergii
 • sau alte servicii la cerere a oaspetilor.

Iată cum își exprimă clienții părerea atunci când ne contactează pentru a solicita o ofertă!

Este important să ascultăm și să înțelegem părerile clienților cu care colaborăm, deoarece acestea pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care compania noastră își desfășoară activitatea și poate oferi oportunități de îmbunătățire a serviciilor noastre. În acest sens, este benefic să se cunoască modul în care acești clienți își exprimă părerile. Acestea pot fi comunicate verbal, în timpul conversațiilor cu reprezentanții noștri de vânzări sau suport, sau în scris, prin intermediul WhatsApp, al e-mailurilor, evaluărilor online sau a altor canale de feedback disponibile.

În general, clienții își exprimă părerile prin raportarea experiențelor lor pozitive sau negative cu produsele sau serviciile noastre. Ei pot aprecia calitatea serviciilor noastre, promptitudinea răspunsurilor sau modul în care îi tratăm ca și clienți. Pe de altă parte, pot semnala probleme sau dezamăgiri legate de produse sau servicii care nu au îndeplinit așteptările lor.

Este important să luăm în considerare părerile clienților și să le utilizăm pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile lor într-un mod cât mai eficient și satisfăcător posibil.

Iata cum isi exprima parerea clientii cu care colaboram!

Pentru un calcul detaliat privind costurile de curatenie, completeaza formularul de mai jos si in scurt timp o sa fi contactat de un reperezentant HolidaysHost in vederea prezentarii ofertei!