Calitate și eficiență pentru o experiență impecabilă

Bine ați venit pe blogul nostru dedicat industriei regimului hotelier! Astăzi, vom aborda o temă importantă pentru proprietarii de apartamente închiriate în acest regim: serviciile profesionale de curățenie. Vom discuta despre nevoile lor și despre soluțiile disponibile pentru a asigura un nivel înalt de curățenie și satisfacție pentru oaspeți.

Majoritatea proprietarilor de apartamente închiriate în regim hotelier înțeleg că serviciile de curățenie nu trebuie să se limiteze doar la aspectul de curățenie propriu-zisă. Aceștia doresc să ofere o experiență completă oaspeților lor, inclusiv alimentarea cu consumabile esențiale precum hârtie igienică, apă plată și bomboane pentru oaspeți. De asemenea, ei apreciază ca lenjeria și prosoapele să fie spălate și călcate cu grijă, pentru a oferi o senzație de prospețime și confort.

Pentru a asigura o experiență perfectă pentru fiecare oaspete, proprietarii doresc să primească și sugestii după fiecare ședere. Astfel, pot identifica rapid orice lipsă sau defecțiune în locație și pot remedia aceste aspecte înainte de sosirea următorului oaspete.

Un alt aspect important pentru proprietari este disponibilitatea serviciului de curățenie inclusiv în weekend-uri și în sărbătorile legale. Ei înțeleg că oaspeții lor se pot caza în orice moment și doresc să ofere un nivel ridicat de servicii în orice zi a săptămânii.

Cu toate acestea, există o problemă comună întâlnită la proprietari: aceștia nu sunt dispuși să plătească prețul corect pentru aceste servicii. Adesea, ei caută persoane pe site-uri de anunțuri, cum ar fi OLX, oferind salarii reduse și fără a furniza training sau un checklist detaliat pentru a asigura respectarea tuturor task-urilor. Acest lucru poate duce la rezultate nesatisfăcătoare și instabilitate în echipa de curățenie.

Soluția pentru această problemă constă în solicitarea unui serviciu specializat în curățenie pentru regimul hotelier. Compania noastră oferă exact acest tip de serviciu, inclusiv în regim de urgență. Deși prețul pentru prima acțiune de curățenie poate fi mai mare, acesta va fi echilibrat și corect începând cu a doua acțiune, deoarece vom evalua exact necesitățile și particularitățile locației dumneavoastră.

Este important de menționat că prețul curățeniei poate varia în funcție de educația oaspeților în privința curățeniei. Dacă aceștia sunt mai educați și lasă locația într-o stare bună, costul curățeniei va fi mai mic. Însă, în cazul în care oaspeții sunt mai puțin educați și lasă mai multă murdărie, prețul pentru acțiunea de curățenie va fi mai mare, deoarece implică un efort suplimentar pentru a readuce locația la un standard ridicat de curățenie.

Echipa noastră de curățenie lucrează în echipe mixte, alcătuite din două până la cinci persoane. Ne concentrăm pe acțiuni de curățenie blitz, în care timpul de igienizare se limitează la maxim 20 de minute, în cazul în care locația este foarte murdară și are o suprafață mare. Ne asigurăm că fiecare detaliu este luat în considerare și că rezultatul final este impecabil.

Pentru a organiza corespunzător serviciul de curățenie, vă rugăm să completati formylarul de mai jos cu cel puțin 24 de ore înainte de igienizare. Astfel, putem programa echipa noastră în consecință și vă putem oferi serviciul în cel mai eficient mod posibil.

Rezumând, înțelegem că proprietarii de apartamente închiriate în regim hotelier doresc servicii profesionale de curățenie care să ofere o experiență completă și satisfăcătoare pentru oaspeți. Cu toate acestea, este esențial să plătească un preț corect pentru aceste servicii, recunoscând efortul și calitatea pe care le implică. Compania noastră vă poate oferi servicii de top în acest domeniu, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Vă invităm să ne contactați și să discutăm în detaliu despre cerințele dumneavoastră. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ofere servicii de curățenie profesionale și să vă ajute să vă mențineți locația într-o stare impecabilă pentru toți oaspeții dumneavoastră.

Iată cum își exprimă clienții părerea atunci când ne contactează pentru a solicita o ofertă!

Este important să ascultăm și să înțelegem părerile clienților cu care colaborăm, deoarece acestea pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care compania noastră își desfășoară activitatea și poate oferi oportunități de îmbunătățire a serviciilor noastre. În acest sens, este benefic să se cunoască modul în care acești clienți își exprimă părerile. Acestea pot fi comunicate verbal, în timpul conversațiilor cu reprezentanții noștri de vânzări sau suport, sau în scris, prin intermediul WhatsApp, al e-mailurilor, evaluărilor online sau a altor canale de feedback disponibile.

În general, clienții își exprimă părerile prin raportarea experiențelor lor pozitive sau negative cu produsele sau serviciile noastre. Ei pot aprecia calitatea serviciilor noastre, promptitudinea răspunsurilor sau modul în care îi tratăm ca și clienți. Pe de altă parte, pot semnala probleme sau dezamăgiri legate de produse sau servicii care nu au îndeplinit așteptările lor.

Este important să luăm în considerare părerile clienților și să le utilizăm pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile lor într-un mod cât mai eficient și satisfăcător posibil.

Iata cum isi exprima parerea clientii cu care colaboram!

Daca esti interesat de acest serviciu si doresti mai multe detalii ,contacteaza-ne prin WhtasApp sau Telefonic!

Prin intermediul hărții de mai jos, poți observa amplasarea zonei unde pregătim lenjeria și sediul nostru de unde plecăm în fiecare dimineață.