Avantajele apelării la serviciile de curățenie BnB Cleaning 

Curățenia este un aspect crucial în succesul oricărei afaceri în regim hotelier, iar menținerea unui standard ridicat de igienă și strălucire poate fi o provocare pentru proprietarii de locații închiriate. În acest articol, vom dezvălui secretele pentru o curățenie impecabilă în regim hotelier și vom explora motivele pentru care apelezi la serviciile profesionale de curățenie, precum BnB Cleaning.

 • Standarde ridicate de curățenie: BnB Cleaning este specializată în curățenia pentru locații închiriate în regim hotelier și pune accent pe standardele ridicate de curățenie. Echipa lor de profesioniști se asigură că fiecare detaliu este atent verificat și că fiecare cameră este pregătită să ofere o experiență impecabilă oaspeților tăi.
 • Experiență și competență: Serviciile de curățenie profesionale precum BnB Cleaning au experiența și competența necesare pentru a oferi rezultate de calitate superioară. Echipa lor este instruită să utilizeze tehnici avansate de curățenie și să folosească echipamente și produse de înaltă calitate, asigurându-se că locația ta în regim hotelier strălucește în permanență.
 • Economie de timp și efort: În calitate de proprietar al unei locații închiriate în regim hotelier, timpul și efortul tău sunt valoroase resurse. Apelează la serviciile de curățenie BnB Cleaning pentru a elibera timpul tău și a te concentra pe alte aspecte ale afacerii tale. Ei se vor ocupa de curățenie în mod profesionist, astfel încât să nu mai trebuiască să te îngrijorezi de această sarcină consumatoare de timp.
 • Personalizare și flexibilitate: Serviciile de curățenie BnB Cleaning înțeleg că fiecare locație în regim hotelier are nevoi unice. Echipa lor lucrează îndeaproape cu tine pentru a înțelege cerințele și preferințele tale specifice în ceea ce privește curățenia. Aceasta înseamnă că serviciile lor pot fi personalizate pentru a se potrivi cu exactitate nevoilor și așteptărilor tale.
 • Feedback și îmbunătățiri continue: BnB Cleaning valorifică feedback-ul clienților pentru a-și îmbunătăți în mod constant serviciile. Dacă există aspecte care necesită ajustări sau îmbunătățiri, echipa lor este receptivă și se asigură că primești servicii de cea mai înaltă calitate în mod continuu. Prin colaborarea cu BnB Cleaning, poți avea încredere că feedback-ul tău este luat în considerare și că se depun eforturi constante pentru a-ți oferi o curățenie impecabilă.
 • Impresie profesională: O locație închiriată în regim hotelier curată și bine întreținută va lăsa o impresie profesională și pozitivă asupra oaspeților. BnB Cleaning se asigură că fiecare detaliu este pus în valoare, de la suprafețele strălucitoare până la lenjeriile proaspăt spălate și aranjate impecabil. Această atenție la detalii va contribui la crearea unei experiențe memorabile pentru oaspeții tăi.
 • Flexibilitate în funcție de cereri speciale: Există momente în care oaspeții pot avea cereri speciale în ceea ce privește curățenia. BnB Cleaning este pregătită să răspundă acestor solicitări speciale și să se asigure că fiecare oaspete se simte confortabil și mulțumit în locația ta. Această flexibilitate adițională îți oferă un avantaj competitiv și te ajută să te diferențiezi în industria regimului hotelier.

În concluzie, atunci când deții o locație închiriată în regim hotelier, este benefic să apelezi la serviciile profesionale de curățenie, cum ar fi cele oferite de BnB Cleaning. Aceasta îți permite să obții o curățenie impecabilă, să economisești timp și efort, să primești un serviciu personalizat și să lași o impresie profesională asupra oaspeților tăi. Investiția în serviciile de curățenie profesionale merită fiecare banut și va contribui la succesul afacerii tale în regim hotelier.

Servicii suplimentare/ Premium

Iata mai jos ce servicii suplimentare iti putem oferii pentru pentru a creste performanta proprietatii tale!

 • Implementare sistem Self CheckIn

 • Implementare Preturi Dinamice

 • Implementare sistem Multi Canal

 • Indexarea proprietatii pe Google Maps in sectiunea Cazari/Hoteluri

 • Implementare servicii premium precum

  • Plata suplimentara pentru persoanele care folosesc aerul conditionat
  • Plata suplimentara pentru persoanele care doresc sa foloseasca masina de spalat rufe

Iata ce recenzii primesc proprietatile care le adminstram!

Piero
Piero
14. Noiembrie, 2022.
10
Exceptional
Dea
Dea
6. Noiembrie, 2022.
10
Exceptional
Aliaksandra
Aliaksandra
4. Noiembrie, 2022.
8,0
☺центр, все удобно ☹улица баров и клубов- как не затыкай уши предусмотрительно оставленными хозяевами берушами- все очень слышно, все ночь как будто сам в клубе
Red
Red
26. Octombrie, 2022.
10
perfecto ☺ brilliant place and amazing location. most wonderful hosts. thanks for the perfect stay.
Nicholas
Nicholas
17. Octombrie, 2022.
9,0
Wonderful
Lidia
Lidia
13. Octombrie, 2022.
9,0
☺Appena entrata, c'era un buon odore di pulizia , il bagno bellissimo, per non parlare della posizione, direttamente nel centro storico. Quando ritornerò a bucarest , alloggerò sicuramente in questa struttura . ☹Si può migliorare solo una cosa , le tapparelle che non erano funzionanti. E consiglio una tenda oscurante nel bagno. Per il resto tutto ok ?
Lavinia
Lavinia
3. Octombrie, 2022.
9,0
Viaggio madre e figlia alloggio perfetto ☺Alloggio pulito, bello e molto attrezzato. Ottima posizione per raggiungere molti posti da visitare anche a piedi. Check-in e check-out rapidi con le chiare indicazioni del proprietario anche senza il contatto diretto. ☹Abbastanza rumoroso fino a tarda notte forse solo nella stagione calda, perché è in una via piena di locali, ma il proprietario da in dotazione anche i tappi per le orecchie!
Timo
Timo
22. Septembrie, 2022.
10
Mooie locatie voor jonge mensen ☺Het is een ruim appartement met alle nodige voorzieningen. Zelfs de extras van een hotel waren voorradig (zeepjes, schampoo, tandenborstel,...). Goede wifi en mooie tv. ☹De rolluik was stuk, hetgeen een volledige verduistering weerhield, er was echter wel een gordijn die het meeste licht buiten hield
Dmytro
Dmytro
16. Septembrie, 2022.
10
Exceptional ☺ Very good location. Although the proximity of clubs is not suitable for everyone - it can be noisy. But for my sleep it was not a problem. There are a lot of attractions around, various cafes and restaurants, as well as grocery stores within a 10-minute walk. Also a very nice owner. Something was missing from the kitchen inventory, when I moved in, I wrote to him, and he brought everything the next day. Even some thing, that I didn't ask for. I was very pleasantly surprised. Great big TV - great for watching movies and stuff. Everything was neat and tidy upon arrival. Even the towels were soaked with something and smelled very pleasant. I liked the stone-lined bathroom, while taking a shower you can feel the smell like in the mountains because of this stone, I liked it. If I'll be in that city, I'd like to stop again! ☹ I am satisfied

0,691k+

Actiuni de curătenie efectuate pana in prezent!

Iată cum își exprimă clienții părerea atunci când ne contactează pentru a solicita o ofertă!

Este important să ascultăm și să înțelegem părerile clienților cu care colaborăm, deoarece acestea pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care compania noastră își desfășoară activitatea și poate oferi oportunități de îmbunătățire a serviciilor noastre. În acest sens, este benefic să se cunoască modul în care acești clienți își exprimă părerile. Acestea pot fi comunicate verbal, în timpul conversațiilor cu reprezentanții noștri de vânzări sau suport, sau în scris, prin intermediul WhatsApp, al e-mailurilor, evaluărilor online sau a altor canale de feedback disponibile.

În general, clienții își exprimă părerile prin raportarea experiențelor lor pozitive sau negative cu produsele sau serviciile noastre. Ei pot aprecia calitatea serviciilor noastre, promptitudinea răspunsurilor sau modul în care îi tratăm ca și clienți. Pe de altă parte, pot semnala probleme sau dezamăgiri legate de produse sau servicii care nu au îndeplinit așteptările lor.

Este important să luăm în considerare părerile clienților și să le utilizăm pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile lor într-un mod cât mai eficient și satisfăcător posibil.

Iata cum isi exprima parerea clientii cu care colaboram!

Oferă oaspeților acces la uneltele necesare și vor contribui la activitățile de curățenie, ceea ce poate ajuta la reducerea costurilor asociate cu curățenia.

Mai jos sunt enumerate o serie de produse și unelte pe care le poți pune la dispoziția oaspeților pentru a le oferi mai multă comoditate și pentru a-i ajuta să contribuie la curățenie și la o mai bună funcționalitate a afacerii tale:

 1. Aspirator fără fir: Oferind un aspirator fără fir ușor de manevrat și fără cabluri care să îi încurce pe oaspeți în timpul curățeniei, vei facilita procesul de aspirare, făcându-l mai convenabil și mai eficient. Aceasta va contribui la menținerea curățeniei în camerele și spațiile comune.
 2. Set de curățenie: În completarea aspiratorului fără fir, asigură un set de curățenie care să includă mături, mături de praf, mopuri și lavete. Oaspeții vor avea astfel acces la toate uneltele necesare pentru a-și menține zonele curate.
 3. Coșuri de gunoi suplimentare: Amplasează coșuri de gunoi în locuri strategice, însoțite de aspiratorul fără fir, pentru ca oaspeții să poată arunca deșeurile într-un mod facil și rapid.
 4. Produse de curățare ecologice: Continuă să oferi produse de curățare ecologice și non-toxice, care să fie potrivite atât pentru oaspeți, cât și pentru mediul înconjurător. Astfel, vei promova un mediu curat și sănătos, având un impact redus asupra resurselor naturale.
 5. Sfaturi de economisire a resurselor: Oferă oaspeților sfaturi și instrucțiuni clare despre cum pot economisi apă, energie și alte resurse în timpul șederii lor. Aceasta îi va încuraja să se implice activ în conservarea resurselor și să reducă costurile de funcționare.
 6. Feedback și implicare: Promovează o cultură a feedback-ului și a implicării oaspeților în ceea ce privește curățenia și funcționalitatea afacerii tale. Încurajează-i să ofere sugestii și să împărtășească experiențele lor, pentru a putea aduce îmbunătățiri continue.
 7. Husă impermeabilă pentru saltea: Oferă oaspeților o husă impermeabilă pentru fiecare saltea din unitatea ta de cazare. Aceasta va proteja salteaua de pete, scurgeri accidentale de lichide sau alte incidente care ar putea afecta calitatea și durabilitatea saltelei. Astfel, vei prelungi durata de viață a saltelei și vei economisi costurile asociate înlocuirii sau curățării frecvente a saltelelor.
 8. Video-tutoriale pentru gestionarea gunoiului: Oferă oaspeților acces la video-tutoiale în care se explică modul corect de sortare și aruncare a gunoiului. Aceste tutoriale pot include informații despre reciclare, compostare și alte practici de gestionare durabilă a deșeurilor. De asemenea, arată-le oaspeților cum să utilizeze coșurile de gunoi disponibile și indică-le locurile potrivite pentru aruncarea diferitelor tipuri de deșeuri.

Adăugarea unui aspirator fără fir la lista de unelte puse la dispoziția oaspeților va asigura o soluție practică și ușor de utilizat pentru curățenie. Astfel, aceștia vor putea contribui mai eficient la menținerea curățeniei și la funcționalitatea generală a afacerii tale. De asemenea, prin furnizarea unei huse impermeabile pentru saltea, vei oferi o protecție suplimentară pentru saltele, prelungindu-le durata de viață și reducând costurile de întreținere.

Prin implementarea acestor produse, unelte și resurse adiționale, vei demonstra angajamentul față de confortul, comoditatea și igiena oaspeților tăi. Aceste măsuri nu numai că vor spori satisfacția și mulțumirea acestora, dar vor contribui și la promovarea unei afaceri eficiente, durabile și cu o bună reputație în industria ospitalității.

Pentru un calcul detaliat privind costurile de curatenie, completeaza formularul de mai jos si in scurt timp o sa fi contactat de un reperezentant HolidaysHost in vederea prezentarii ofertei!