Ofertă curațenie pentru apartamente închiriate în Regim Hotelier.

Cum rezolvi curațenia proprietaților închiriate în Regim Hotelier, rapid, calitativ, de la Check-Out pana la urmatorul Check-In?

 • Trimiti solicitarea cu o zi inainte

 • Primești video Înainte – Dupa

 • Serviciu disponibil si în Weekend

Problema + Solutie clasica

Atunci când deții o companie care închiriază apartamente în regim hotelier, una dintre problemele majore cu care te poți confrunta este    găsirea și menținerea unui personal adecvat pentru serviciile de curățenie necasare, in spatiul orar CheckOut – Next CheckIn, sambătă și duminică inclusiv. Aceasta poate fi o problemă mai ales în perioadele de vârf, când cererea pentru serviciile de curățenie este mai mare.

Personalul de curățenie trebuie să fie capabil să gestioneze sarcinile multiple ale serviciilor de curățenie pentru a menține proprietățile curate și atrăgătoare pentru clienți. În plus, trebuie să aibă o atitudine pozitivă și o abordare profesionistă în interacțiunea cu clienții atunci cand ei ajung mai devreme la locatie decât ora de Check-In unde isi pot lasa doar bagajele.

O altă problemă poate fi menținerea unei echipe stabile de personal.

Întrucât industria de închiriere în regim hotelier poate fi volatilă, personalul poate fi adesea suprasolicitat sau subutilizat în funcție de fluctuațiile sezoniere ale cererii. Acest lucru poate duce la o fluctuație a numărului de angajați și la o creștere a costurilor de formare a noilor angajați.

În general, găsirea și menținerea unui personal adecvat pentru serviciile de curățenie într-o companie care închiriază apartamente în regim hotelier poate fi o provocare, dar o gestionare eficientă a acestei probleme poate fi cheia succesului companiei.

Soluția nostra!

Înca de cand am inceput aceasta afacere in decembrie 2022, unde am achiziționat o garsonieră elegantă într-un cartier din sudul Bucurestiului am decis să o închiriez în regim hotelier pentru a profita de creșterea cererii în perioada sărbătorilor de iarnă.

Deși am făcut o mulțime de cercetări și pregătiri pentru a oferi o experiență excelentă clienților, am descoperit că principala provocare în această afacere nu era clientul, ci procesul de curățenie.

Am încercat să fac curățenia eu însămi, dar am realizat că nu este posibil să asigur întotdeauna o curățenie excelentă în timpul scurt pe care îl aveam la dispoziție între Check-In și Check-Out.

După primele închirieri, am observat că curățenia era un proces relativ simplu, dar care necesită timp și trebuie făcută într-un anumit spațiu orar si cu responsabilitate.

Astfel proceduri precum:

 1. Schimbatul lenjeriei
 2. Stersul prafului
 3. Aspiratul
 4. Spalatul pe jos
 5. Spalatul lenjeriei folosite
 6. Transportul lenjeriei
 7. Gasitul unei parcari langa acea locatie
 8. Gasirea de personal care sa lucreze inclusiv sambata si dumincă
 9. Alimentarea cu bomboane pentru oaspeti
 10. Alimentarea cu apa pentru oaspeti
 11. Alimentarea cu consumabile precum: hartie igienica,produse de curatenie,etc.

au devenit o provocare si m-au dus cu gandul de a crea o divizie de curatenie alcatuita din personal care intelege exact aceste probleme.

Iata ce recenzii primesc proprietatile care le adminstram!

Piero
Piero
14. Noiembrie, 2022.
10
Exceptional
Dea
Dea
6. Noiembrie, 2022.
10
Exceptional
Aliaksandra
Aliaksandra
4. Noiembrie, 2022.
8,0
☺центр, все удобно ☹улица баров и клубов- как не затыкай уши предусмотрительно оставленными хозяевами берушами- все очень слышно, все ночь как будто сам в клубе
Red
Red
26. Octombrie, 2022.
10
perfecto ☺ brilliant place and amazing location. most wonderful hosts. thanks for the perfect stay.
Nicholas
Nicholas
17. Octombrie, 2022.
9,0
Wonderful
Lidia
Lidia
13. Octombrie, 2022.
9,0
☺Appena entrata, c'era un buon odore di pulizia , il bagno bellissimo, per non parlare della posizione, direttamente nel centro storico. Quando ritornerò a bucarest , alloggerò sicuramente in questa struttura . ☹Si può migliorare solo una cosa , le tapparelle che non erano funzionanti. E consiglio una tenda oscurante nel bagno. Per il resto tutto ok ?
Lavinia
Lavinia
3. Octombrie, 2022.
9,0
Viaggio madre e figlia alloggio perfetto ☺Alloggio pulito, bello e molto attrezzato. Ottima posizione per raggiungere molti posti da visitare anche a piedi. Check-in e check-out rapidi con le chiare indicazioni del proprietario anche senza il contatto diretto. ☹Abbastanza rumoroso fino a tarda notte forse solo nella stagione calda, perché è in una via piena di locali, ma il proprietario da in dotazione anche i tappi per le orecchie!
Timo
Timo
22. Septembrie, 2022.
10
Mooie locatie voor jonge mensen ☺Het is een ruim appartement met alle nodige voorzieningen. Zelfs de extras van een hotel waren voorradig (zeepjes, schampoo, tandenborstel,...). Goede wifi en mooie tv. ☹De rolluik was stuk, hetgeen een volledige verduistering weerhield, er was echter wel een gordijn die het meeste licht buiten hield
Dmytro
Dmytro
16. Septembrie, 2022.
10
Exceptional ☺ Very good location. Although the proximity of clubs is not suitable for everyone - it can be noisy. But for my sleep it was not a problem. There are a lot of attractions around, various cafes and restaurants, as well as grocery stores within a 10-minute walk. Also a very nice owner. Something was missing from the kitchen inventory, when I moved in, I wrote to him, and he brought everything the next day. Even some thing, that I didn't ask for. I was very pleasantly surprised. Great big TV - great for watching movies and stuff. Everything was neat and tidy upon arrival. Even the towels were soaked with something and smelled very pleasant. I liked the stone-lined bathroom, while taking a shower you can feel the smell like in the mountains because of this stone, I liked it. If I'll be in that city, I'd like to stop again! ☹ I am satisfied

0,691k+

Actiuni de curătenie efectuate pana in prezent!

Iată cum își exprimă clienții părerea atunci când ne contactează pentru a solicita o ofertă!

Este important să ascultăm și să înțelegem părerile clienților cu care colaborăm, deoarece acestea pot oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care compania noastră își desfășoară activitatea și poate oferi oportunități de îmbunătățire a serviciilor noastre. În acest sens, este benefic să se cunoască modul în care acești clienți își exprimă părerile. Acestea pot fi comunicate verbal, în timpul conversațiilor cu reprezentanții noștri de vânzări sau suport, sau în scris, prin intermediul WhatsApp, al e-mailurilor, evaluărilor online sau a altor canale de feedback disponibile.

În general, clienții își exprimă părerile prin raportarea experiențelor lor pozitive sau negative cu produsele sau serviciile noastre. Ei pot aprecia calitatea serviciilor noastre, promptitudinea răspunsurilor sau modul în care îi tratăm ca și clienți. Pe de altă parte, pot semnala probleme sau dezamăgiri legate de produse sau servicii care nu au îndeplinit așteptările lor.

Este important să luăm în considerare părerile clienților și să le utilizăm pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile, astfel încât să putem satisface nevoile lor într-un mod cât mai eficient și satisfăcător posibil.

Iata cum isi exprima parerea clientii cu care colaboram!

Benficii:

In primul rand, prin delegarea responsabilitatii curateniei catre un serviciu profesionist, proprietarul se poate elibera de stresul si efortul alocat acestui aspect si poate petrece mai mult timp liber.

Mai mult decat atat, prin eliberarea de responsabilitatea curateniei, proprietarul poate dedica mai mult timp si energie pentru dezvoltarea si promovarea afacerii sale, oferindu-i posibilitatea de a fi mai creativ si de a se concentra pe aspectele importante ale afacerii sale.

In plus, prin asigurarea unei curatenii si igiene corespunzatoare, proprietarul poate intampina clientii in mod relaxat si poate fi sigur ca acestia vor beneficia de un mediu sanatos si placut pentru a-si petrece timpul.

Oferta nostra!

Stimate client,

Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de serviciile noastre de curățenie. În ceea ce privește tarifele practicate, dorim să vă oferim câteva explicații cu privire la modul în care acestea sunt determinate.

În prezent, avem în vedere un număr limitat de trei locații pentru curățenie. Din cauza acestui volum redus de acțiuni de curățenie, costurile per acțiune de curățenie sunt relativ ridicate, în jurul valorii de 450 de lei. Acest lucru se datorează faptului că echipa noastră de curățenie trebuie să se deplaseze în mod frecvent catre aceste trei locații și să aibă un program de lucru flexibil pentru a răspunde tuturor solicitărilor.

Cu toate acestea, în situația în care am avea un număr minim de 8-10 solicitări de curățenie pe zi, am putea organiza echipa noastră într-un mod diferit și să asignăm o echipă dedicată acelei zone specifice. Aceasta ar permite o mai mare eficiență și, în consecință, ne-am putea ajusta tarifele într-un mod mai avantajos pentru dumneavoastră. Astfel, prețul pe locație ar putea începe de la 189 de lei.

Mai mult, dorim să vă informăm că prețul final poate fi influențat de o serie de factori. De exemplu, culoarea lenjeriei poate avea un impact asupra timpului necesar pentru spălare și curățare. Dacă doriți ca lenjeria să fie călcată, acest lucru necesită efort și timp suplimentar din partea personalului nostru. De asemenea, dacă locația dispune de o parcare sau este ușor accesibilă pentru parcare, acest aspect poate afecta tariful. De asemenea, putem furniza consumabile precum hârtie igienică, șampoane de duș, detergenti, bomboane, apă etc., iar costul acestora poate fi inclus în prețul final. De asemenea, dacă aveți nevoie de udarea plantelor, acest lucru poate fi gestionat de echipa noastră, iar costurile aferente pot fi luate în considerare în stabilirea tarifului final.

În concluzie, dorim să subliniem că suntem flexibili și deschiși la discuții pentru a găsi soluția cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați pentru a discuta mai în detaliu cerințele dumneavoastră specifice și vom putea oferi un preț personalizat în funcție de acestea.

Vă mulțumim pentru înțelegere și suntem nerăbdători să fim de folos în privința serviciilor noastre de curățenie.

Apasa aici pentru a confirma oferta prin WhatsApp sau daca mai ai alte obiectii!