Alătură-te echipei noastre de profesioniști în curățenie!

Suntem în căutare de persoane pasionate și dedicate, care să presteze servicii de curățenie pentru partenerii noștri – proprietari de locuințe închiriate în regim hotelier. Avem un sistem simplu și eficient, creat special pentru a te ajuta să lucrezi mai inteligent, nu mai mult!

Cum funcționează?

  1. Aplicația noastră îți oferă o vedere clară asupra tuturor solicitărilor de curățenie. Aici poți vedea exact data și intervalul orar în care serviciile tale sunt necesare.
  2. În timpul sesiunii tale de curățenie, un operator se va deplasa la locația respectivă pentru a aduce lenjeria proaspătă și a prelua cea folosită. Totul se desfășoară fluid și eficient, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce faci cel mai bine: curățenia!
  3. Flexibilitatea este cheia. Poți prelua solicitările care se potrivesc cel mai bine cu programul și locația ta, astfel încât să minimizezi timpul pierdut în deplasări și transport.

Alege să lucrezi în zonele care ți se potrivesc și economisește timpul petrecut în trafic. Misiunea noastră este să îți oferim toate resursele de care ai nevoie pentru a excela în acest domeniu, iar tu să poți oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.

Alătură-te nouă și transformă curățenia într-o experiență premium!