Suntem încântați să vă anunțăm că echipa noastră de curățenie, BnB-Cleaning, a preluat oficial zona Sector 4 pentru serviciile noastre de igienizare la domiciliu. În special, ne adresăm femeilor care activează în domeniul curățeniei, locuiesc in aceasta zona și care doresc să preia această locație pentru curatenie.

Suntem conștienți de importanța unei locații curate și ordonate pentru confortul și bunăstarea oaspeților și clienților noștri. De aceea, ne dedicăm să oferim servicii de curățenie de înaltă calitate, personalizate și adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Pentru a face programarea cât mai ușoară și convenabilă, vă invităm să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde puteți găsi informații actualizate despre disponibilitatea locațiilor care necesită igienizare în Bucuresti – Sector4. Accesați link-ul grupului nostru aici: https://www.facebook.com/groups/sleepandgocleaning

Atunci când primim o solicitare pentru curățenie în această locație, vom afișa disponibilitatea orarului în grupul nostru de Facebook, astfel încât să puteți alege cel mai potrivit moment pentru serviciul de curățenie. Nu este nevoie să aduceți cu voi aspirator sau alte unelte de igienizat, deoarece toate locațiile pe care le avem în gestionare sunt deja dotate cu uneltele necesare.

De asemenea, menționăm că în intervalul orar în care sunteți în locație, un operator BnB Cleaning va veni și vă va aduce lenjeriile necesare și va colecta lenjeriile folosite.

Pe grup, veți găsi informații importante, cum ar fi:

  • Zona în care se află locația și harta exactă
  • Data și spațiul orar în care trebuie realizată intervenția
  • Suma de bani pe care o veți primi pentru această locație după igienizare
  • Indicații despre modul în care trebuie să arate locația după igienizare
  • Un video explicativ despre curățenia care trebuie efectuată
  • Timpul necesar alocat pentru igienizare
  • Dimensiunea locației
  • Modalitatea de plată

Echipa BnB-Cleaning este pregătită să vă ofere servicii profesionale de curățenie și să vă răspundă la orice întrebări aveți. Ne-am asumat misiunea de a transforma locațiile în spații curate și primitoare, iar cu sprijinul dumneavoastră, suntem siguri că vom realiza acest lucru cu succes.