Suntem bucuroși să vă anunțăm că echipa noastră de curățenie, Sleep & Go Cleaning, a preluat în mod oficial zona Piața Universității pentru serviciile noastre de igienizare la domiciliu. În special, ne adresăm femeilor care lucrează în domeniul curățeniei și care doresc să preia această locație pentru a asigura un mediu curat și igienic.

Cunoaștem cât de importantă este o casă curată și ordonată pentru confortul și bunăstarea dumneavoastră, a clienților noștri valoroși. De aceea, suntem dedicați să oferim servicii de curățenie de înaltă calitate, personalizate și adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Pentru a face programarea cât mai ușoară și convenabilă, vă invităm să vă alăturați grupului nostru de Facebook, unde puteți găsi informații actualizate despre disponibilitatea noastră în zona Piața Universității. Accesați linkul grupului nostru aici: https://www.facebook.com/groups/sleepandgocleaning.

Atunci când primim o solicitare pentru curățenie în această locație, vom afișa spațiul orar disponibil în grupul nostru de Facebook, astfel încât să puteți alege cel mai potrivit moment pentru serviciul de curățenie.

Indiferent dacă aveți nevoie de o curățenie generală, de întreținere sau de servicii specializate, echipa noastră profesionistă de curățenie este pregătită să facă față tuturor cerințelor dumneavoastră. Lucrăm cu echipamente și produse de curățenie de înaltă calitate, care sunt sigure pentru sănătatea dumneavoastră și a mediului înconjurător.

În plus, ne asigurăm că toți membrii echipei noastre sunt bine instruiți și de încredere, astfel încât să vă puteți simți în siguranță lăsându-ne în casa dumneavoastră. Respectăm intimitatea și confidențialitatea clienților noștri, iar serviciul nostru este complet discreționar.

Pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale de curățenie în zona Piața Universității, vă rugăm să ne contactați prin intermediul grupului nostru de Facebook, unde vom fi bucuroși să răspundem întrebărilor dumneavoastră și să vă oferim detalii suplimentare.

Mulțumim că ați ales Sleep & Go Cleaning pentru nevoile dumneavoastră de curățenie. Suntem dedicați să vă oferim un mediu curat și proaspăt în confortul propriului cămin.

Cu drag,

Echipa Sleep & Go Cleaning