Descoperiți Excelența în Curățenie cu Sleep & Go Cleaning

În inima zonei Otopeni, am extins serviciile noastre de igienizare specializate pentru locuințele închiriate în regim hotelier. Suntem aici pentru a transforma fiecare spațiu într-un sanctuar de curățenie și prospețime.

Vizăm să colaborăm strâns cu profesionale dedicate din domeniul curățeniei, în special femei pasionate și muncitoare, care sunt gata să contribuie la menținerea și promovarea standardelor noastre înalte de calitate și igienă în această locație strategică.

Cum Funcționează?

  • Programare: Vă prezentați la locația pe care ați ales-o la data și ora stabilite prin solicitarea făcută.
  • Serviciul de Lenjerie: În timpul în care sunteți acolo, un operator BmB Cleaning va veni să colecteze lenjeria folosită și să aducă setul proaspăt.
  • Echipament Complet: Nu este nevoie să aduceți cu dumneavoastră ustensile de lucru. La locație veți găsi tot ce este necesar, de la aspirator, mătură și carpe, până la detergenți.

Înțelegem profund cât de fundamentală este o locuință impecabil curată pentru confortul și bunăstarea clienților noștri prețioși. De aceea, misiunea noastră este de a oferi servicii de curățenie de înaltă calitate, meticulos personalizate și ajustate perfect pentru a se potrivi nevoilor și așteptărilor fiecărui client în parte.

Pentru a vă simplifica programarea și a vă menține la curent cu disponibilitatea noastră, vă încurajăm să deveniți membru al comunității noastre pe Facebook. Acolo, veți găsi informații actualizate și veți putea alege cu ușurință intervalul orar care vi se potrivește cel mai bine pentru serviciul de curățenie. Accesați grupul nostru aici.

Apreciem încrederea pe care ne-ați acordat-o alegând Sleep & Go Cleaning pentru nevoile dumneavoastră de curățenie.

Cu respect și dedicație,

Echipa Sleep & Go Cleaning

Mai jos poti vizualiza atat in video cat si in foto cum trebuie sa arate locatia dupa ce este igienizata!