HOLIDAYS HOST CLEANING

De ce este bine, să lucrezi în  domeniul cureteniei, al proprietatilor închirate în Regim Hotelier?

Munca în domeniul curățeniei la proprietăți în regim hotelier poate fi o alegere excelentă pentru cei care iubesc curățenia și organizarea și care doresc să lucreze într-un mediu profesionist și dinamic. Există câteva avantaje importante ale  acestui domeniu.

 1. Rutină și ordine: În domeniul curățeniei la proprietățile în regim hotelier, există o rutină bine stabilită și proceduri de lucru clare, ceea ce poate face munca mai predictibilă și mai ușor de gestionat. De asemenea, camerele sunt curățate după un program regulat, astfel încât să puteți planifica mai bine timpul dvs.
 2. Oportunități de creștere: Lucrul în domeniul curățeniei la proprietăți în regim hotelier poate oferi oportunități de creștere și dezvoltare profesională, cum ar fi posibilitatea de a avansa în carieră sau de a lucra la proprietăți de lux.
 3. Interacțiune cu oamenii: Lucrul în domeniul curățeniei la proprietăți în regim hotelier poate fi o experiență socială plăcută, permițându-vă să interacționați cu oameni din diferite culturi și medii.

Aplicatie moderne de lucru in echipa

 1. Comunicare mai bună: O aplicație de echipă poate permite comunicarea în timp real între membrii echipei, indiferent de locația lor, ceea ce poate facilita colaborarea și rezolvarea problemelor mai rapid.
 2. Organizare mai bună: O aplicație de echipă poate permite crearea de task-uri și atribuirea lor către membrii echipei, precum și urmărirea progresului lor, ceea ce poate ajuta la o mai bună organizare și planificare a muncii.
 3. Acces la informații: O aplicație de echipă poate permite accesul la informații și documente importante pentru echipă, precum și partajarea lor cu ușurință, ceea ce poate reduce timpul petrecut în căutarea acestor informații.
 4. Flexibilitate: Lucrul prin intermediul unei aplicații de echipă poate permite accesul la informații și colaborarea în orice moment, indiferent de locație, ceea ce poate oferi o mai mare flexibilitate și poate permite angajaților să lucreze de oriunde.
 5. Productivitate: folosind un software de echipa, poate fi mai eficienta gestionarea task-uril

Body Cam (Camera corporala)

Utilizarea unui body cam la locul de munca poate ajuta la imbunatatirea transparentei prin mai multe moduri:

 1. Inregistrarea activitatii: Body cam-urile sunt echipamente de inregistrare video care pot inregistra activitatea personalului de curatenie, permitand supervizorilor sa verifice daca procedurile de curatenie sunt respectate si sa ia masuri in caz contrar.
 2. Rezolvarea problemelor: Daca apar probleme sau neintelegeri cu privire la curatenia unei camere, inregistrarile video realizate cu body cam pot fi utilizate pentru a clarifica situatia si a rezolva problema.
 3. Transparenta in fata clientilor: Utilizarea unui body cam poate oferi transparenta in fata clientilor, demonstrand ca hotelul ia in serios igiena si curatenia si oferind dovezi concrete ca camerele sunt curatate si dezinfectate in mod adecvat.
 4. Monitorizarea performantei: Inregistrarile video realizate cu body cam pot fi utilizate pentru a monitoriza performanta personalului de curatenie, permițandu-le sa ia masuri pentru a imbunatati calitatea serviciilor oferite.
 5. Siguranta personalului: Body cam-urile pot oferi si beneficii pentru siguranta personalului, prin inregistrarea activitatilor, se poate verifica daca personalul respecta procedurile de securitate si daca nu au fost expusi la situatii periculoase sau agresiuni.

Bine ai venit in echipa Holdays Host Cleaning

        Serviciul de curățenie al locuințelor închiriate în regim hotelier se referă la procesul de curățare a spațiului inchiriat pentru întrebuințarea acestuia în scopuri de cazare temporară. Acest serviciu asigură ca toate suprafețele din locație să fie curățate, dezinfectate și gata de a fi utilizate de clienți.

Vă rugăm să vizionați videoclipul de mai jos pentru a vedea ce acțiuni trebuie efectuate în mod regulat la locațiile pe care le administrăm!

Pentru acesta nisa de curetenie se aplica doua tipuri de curatenii:

 • Igienizare

 • Degresare

Curatenia pentru proprietati inchiriate in regim hotelier este esentiala pentru a oferi o experienta pozitiva clientilor si pentru a asigura cel mai inalt nivel de igiena si siguranta. Exista doua pachete specifice acestei nise: igienizarea si degresarea.
 • Igienizarea unei locuinte inchiriate in regim hotelier se refera la procesul prin care echipa noastra curata si dezinfecteaza locuinta dupa ce un client a parasit-o. Acest proces asigura curatenia generala pe toata suprafata, de la pardoseli, pereti, obiecte de mobilier, lenjerii de pat si draperii, la baie si bucatarie. Procesul poate include aspirarea, stersul si spalatul tuturor suprafetelor, curatarea mochetei, a covoarelor etc.

 • Degresarea unei locuinte inchiriate in regim hotelier presupune curatarea profunda si detaliata a intregii locuinte, inclusiv al tuturor suprafetelor, covoraselor si mobilierului. Acest proces implica stergerea prafului, a petelor de pe toate suprafetele, dezinfectarea zonelor cu risc crescut pentru bacterii si praf, curatarea stofei si a pernelor, aspirarea si spalare profunda.

Procesul de igienizarea standard consta in:

 • Schimbarea lenjeriei de pat

 • Aspirare pe jos

 • Sters mobila de praf

 • Sters oglinzile de praf

 • Spalatul farfuriilor( In cazul in care este necesar)

Pachetul de degrasare consta in spalarea si degresarea locuientei in urma unei petreceri sau cu un grad mare de dezordine cum ar fi:

 • Pete de vin

 • Multiple pungi de gonoi

 • Strangerea de sticle

 • Spalarea geamurilor si al balconului

 • Calcarea lenjeriei de pat

 • Aspirarea păianjenilor

Bine ai venit in achipa de specialisti in curatenie!