Termeni și condiții pentru site-ul Holidayshost.eu

  1. Descriere generală

Site-ul Holidayshost.eu este o platformă online care permite utilizatorilor să caute, să reserve și să plătească pentru cazare în regim hotelier în diverse locații din reteaua HolidaysHost. Site-ul acceptă plăți cu cardul bancar prin intermediul platformei TwisPay sau numerar la stațiile SelfPay.

  1. Utilizarea site-ului

2.1 Accesul la site

Accesul la site este permis numai persoanelor fizice sau juridice care acceptă termenii și condițiile acestui acord. Accesul la site nu este permis persoanelor sub 18 ani.

2.2 Înregistrare

Pentru a utiliza serviciile oferite de site, este necesară înregistrarea contului. Utilizatorul trebuie să furnizeze datele personale și de contact valide și să-și asume responsabilitatea pentru veridicitatea acestora.

2.3 Responsabilitatea utilizatorului

Utilizatorul este responsabil pentru informațiile furnizate și pentru utilizarea site-ului conform legilor și regulamentelor în vigoare. Utilizatorul nu va utiliza site-ul în scopuri ilegale sau care pot afecta drepturile altor utilizatori sau ale Holidayshost.eu.

2.4 Comunicare

Site-ul poate comunica cu utilizatorii prin intermediul emailului, notificărilor push sau SMS-urilor.

  1. Plăți

3.1 Plăți cu cardul bancar

Holidayshost.eu acceptă plăți cu cardul bancar prin intermediul platformei TwisPay. Site-ul va percepe o taxă pentru această metodă de plată. Utilizatorul este responsabil pentru asigurarea fondurilor suficiente în contul bancar și pentru furnizarea datelor de card corecte.

3.2 Plăți cu numerar

Site-ul acceptă plăți cu numerar la stațiile SelfPay. Utilizatorul trebuie să urmeze instrucțiunile primite în cadrul procesului de plată și să plătească suma exactă specificată de site.

  1. Rezervări și anulări

4.1 Rezervări

Utilizatorul poate face rezervări prin intermediul site-ului. Rezervarea este considerată validă numai după ce utilizatorul primește o confirmare scrisă din partea site-ului sau a furnizorului de servicii.

4.2 Anulări

Anularea rezervării poate fi făcută în conformitate cu politicile de anulare specificate de furnizorul de servicii. Utilizatorul trebuie să respecte aceste politici pentru a evita orice costuri sau penalități.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la site-ul Holidayshost.eu, inclusiv conținutul, designul și marca sunt deținute de Holidayshost.eu sau de terți care au autorizat Holidayshost.eu să le utilizeze.

  1. Limitarea responsabilității

Holidayshost.eu nu este responsabil pentru orice probleme tehnice sau erori care pot apărea în procesul de utilizare a site-ului sau în procesul de efectuare a plăților. Nu se va accepta nicio reclamație sau cerere de compensare a utilizatorului în astfel de cazuri. Holidayshost.eu nu este responsabil pentru acțiunile sau inacțiunile furnizorilor de servicii și nu își asumă nicio responsabilitate pentru problemele sau reclamațiile care pot apărea în legătură cu serviciile oferite de aceștia.

garantează că informațiile de pe site sunt exacte, complete sau actualizate și nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului.

Holidayshost.eu nu este responsabil pentru orice probleme tehnice sau erori care pot apărea în procesul de utilizare a site-ului sau în procesul de efectuare a plăților. De asemenea, Holidayshost.eu nu este responsabil pentru acțiunile sau inacțiunile furnizorilor de servicii și nu își asumă nicio responsabilitate pentru problemele sau reclamațiile care pot apărea în legătură cu serviciile oferite de aceștia.

  1. Modificarea termenilor și condițiilor

Holidayshost.eu își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza termenii și condițiile acestui acord în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorul este responsabil pentru verificarea termenilor și condițiilor actualizate în mod regulat.

  1. Jurisdicție și legi aplicabile

Acest acord este guvernat și interpretat în conformitate cu legile statului în care se află sediul Holidayshost.eu. Orice dispute care pot apărea în legătură cu acest acord vor fi soluționate prin mijloace amicale sau prin intermediul instanțelor competente.

9.  Condiția de plată a cazării

Pentru a confirma o rezervare, utilizatorul trebuie să plătească integral suma pentru cazare prin intermediul platformei TwisPay sau în numerar la stațiile SelfPay înainte de ora de check-in specificată în detaliile rezervării.

Dacă utilizatorul nu plătește integral suma pentru cazare până la ora de check-in specificată, Holidayshost.eu își rezervă dreptul de a anula rezervarea fără nicio notificare prealabilă și de a elibera camera pentru alte rezervări.

10.  Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele din acest acord este considerată invalidă sau neexecutabilă, celelalte clauze vor rămâne în vigoare. Acest acord constituie întregul acord între utilizator și Holidayshost.eu și înlocuiește toate înțelegerile și acordurile anterioare sau concomitente.

11.  Politica de rambursare

Holidayshost.eu garantează că descrierea și informațiile furnizate despre locația de cazare, serviciile oferite și condițiile de rezervare sunt corecte și actualizate la momentul publicării lor pe site. Cu toate acestea, în cazul în care un utilizator face o rezervare pe site-ul Holidayshost.eu și în momentul sosirii la locație constată că condițiile și serviciile nu corespund cu descrierea de pe site, utilizatorul are dreptul de a solicita o rambursare completă a sumei plătite.

Pentru a solicita rambursarea, utilizatorul trebuie să contacteze Holidayshost.eu în termen de 24 de ore de la momentul sosirii la locație și să furnizeze dovada plății. Holidayshost.eu va verifica cererea și, dacă este cazul, va iniția procedura de rambursare în cel mai scurt timp posibil.

Este important ca utilizatorul să înțeleagă că, înainte de a face o rezervare, este recomandat să citească cu atenție toate detaliile furnizate pe site și să se asigure că acestea corespund cu așteptările sale. Holidayshost.eu nu este responsabil pentru orice inconveniente sau pierderi suferite de utilizator ca urmare a lipsei de informații sau a unei înțelegeri incorecte a informațiilor furnizate pe site.