Curățenie Premium pentru Regim Hotelier

Transformă-ți proprietatea într-o experiență de 5 stele pentru oaspeții tăi!


Serviciul nostru de curățenie de top este acum la dispoziția ta:

  • Curățenie Specializată: Special conceput pentru nevoile afacerilor cu regim hotelier, ne asigurăm că fiecare colț al camerei strălucește, pregătit pentru oaspeții tăi.
  • Disponibilitate Totală: Nu te mai îngrijora de weekenduri sau sărbători. Suntem disponibili inclusiv sâmbătă și duminică!
  • Sincronizare Perfectă: Curățenia se realizează în intervalul dintre Check-Out și Check-In, astfel încât oaspeții tăi să pășească într-un spațiu proaspăt pregătit, fără întârzieri.
  • Produse Consumabile Incluse: Pe lângă curățenia impecabilă, la solicitare, oferim și produse esențiale precum hârtie igienică, apă, bomboane și cafea pentru a impresiona fiecare oaspete.
  • Servicii Complete de Spălătorie: Nu doar curățăm, ci și preluăm lenjeria la spălat și călcat, și o aducem înapoi, pregătită pentru utilizare.

Împreună, creăm o experiență memorabilă pentru oaspeții tăi! Pentru mai multe detalii și tarife, cere o oferta completand formularul de mai jos!


Optează pentru profesionalism și dă-ți oaspeților un motiv în plus să revină. Alege serviciile noastre de curățenie de calibru înalt.

Pentru un calcul detaliat privind costurile de curatenie, completeaza formularul de mai jos si in scurt timp o sa fi contactat de un reperezentant HolidaysHost in vederea prezentarii ofertei!