Asistență pentru Obținerea Actelor de Închiriere în Regim Hotelier

Asistență Juridică pentru Persoanele Fizice

Oferim asistență atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice pentru obținerea certificatului de clasificare de la Ministerul Turismului. Pentru persoanele fizice, sunt necesare următoarele documente:

  • Act de proprietate / Contract de comodat / Contract de închiriere
  • Acordul asociației și al vecinilor (Apasa aici si descarca acordul in format PDF)
  • Copie CI

Procedura pentru Obținerea Codului de TVA pentru Persoanele Fizice

Pentru persoanele fizice, obținerea codului de TVA se poate face pe siteul ANAF, prin STV.

Accesează linkul următor pentru a te înregistra și, după verificarea din partea ANAF, vei putea obține acest certificat de TVA: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/formularjuridice.jsp

Asistență Juridică pentru Persoanele Juridice

Pentru persoanele juridice, lista documentelor necesare include:

  • CUI al firmei
  • Copie CI
  • Certificat constatator punct de lucru cu cod CAEN 5520
  • Certificat constatator extins

În cazul în care persoanele juridice nu dețin documentele necesare sau acestea necesită modificări, echipa noastră de specialiști juridici vă poate ajuta în acest sens.

Echipa noastră se angajează să vă faciliteze procesul de listare a proprietății dvs. în regim hotelier. Fiecare detaliu este gestionat cu atenție și eficiență pentru a vă oferi o experiență fără bătăi de cap.

Înscrie-te folosind adresa ta de e-mail în formularul de mai jos și vei primi pe e-mail toate documentele necesare, disponibile pentru descărcare în format PDF. În cazul în care, după înregistrare, nu ai primit e-mailul, verifică secțiunea de spam, identifică e-mailul trimis de la mine și marchează-l  “Nu este Spam”.